Vlechten met een twist

beauty

Pinspiration: 7x de vlecht met een twist

Of Coachella of gewoon de eerste nakende zonnige dagen er voor iets tussenzitten, laten we even in het midden. Vast staat dat we niet kunnen wachten op de festivalzomer mét bijhorende kapsels. Wij verzamelden de mooiste en - niet onbelangrijk - makkelijkste vlechten met een twist.

7x vlechten met een twist! »
Selena Gomez

beauty

Kapsel van de week: grote, sexy krullen

Wij zijn helemaal weg van Selena's nieuwe look! De Come & get it-zangeres werd afgelopen week meerdere malen gespot met een mooie volle, krullende haardos. StyleToday toont hoe ook jij net als Selena weelderige lokken kunt krijgen!

we love big hair! »
nailsnaps

beauty

Je Instagramfoto op je nagels? Het kan!

NailSnaps makes it all happen ! Met die nieuwe applicatie kan je jouw Instagramfoto’s omtoveren tot unieke nail art! Angel Anderson en Sarah Heering, twee dames uit Los Angeles, hebben het idee gelanceerd. Na genoeg geld ingezameld te hebben, is de app sinds kort verkrijgbaar.

Nooit meer saaie nagels! »
haarmasker

beauty

Gezonde haren dankzij een eetbaar masker

Glanzende en gezonde haren, dat willen we toch allemaal! Voor je naar de favoriete drogist spurt voor de beste haarproducten, kan je misschien eerst je keukenkastjes eens ondersteboven halen, want daar zitten ook zeer efficiënte producten in die je haren een opkikker geven. Wat dacht je van een eetbaar haarmasker? Lekker voor je haren en voor jezelf!

Klaar voor die heerlijke lokken? »
In Style

beauty

How to: stijlvol je pony laten groeien

Je kent het wel: je probeert je pony te laten groeien, maar op een bepaald moment bereikt het een ongemakkelijke lengte en lijkt je haar wel onhandelbaar. Om ervoor te zorgen dat je er in tussentijd stijlvol bijloopt, hebben wij voor jou leuke kapsels uitgezocht. Celebs tonen hoe het moet!

let it grow! »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen