Contouring

beauty

Contouring, wat is dat?

Dankzij menig beauty-vlogger op youtube wordt iedereen een beetje make-up artist. Maar als je de verkeerde tutorials bekijkt kan het al snel mislopen.. Zeker bij contouring. Wij leggen je uit hoe het wél moet! 

Leer het hier »
beauty

beauty

How to: concealer onder je ogen aanbrengen

Concealer moet wel een van de meest veelzijdige make-up producten zijn. Zo is het een handig product om onzuiverheden, vlekjes of littekens te camoufleren, maar is het ook hét ideaal middeltje om er instant frisser uit te zien. Een beetje concealer op de juiste manier onder je ogen aanbrengen geeft je meteen een uitgeruste en flawless look.

concealer: how to »
Vlechten met een twist

beauty

Pinspiration: 7x de vlecht met een twist

Of New York Fashion Week of gewoon ons dagelijks gemak er voor iets tussenzit, laten we in het midden. Vast staat dat we niet kunnen wachten op het najaar mét bijhorende kapsels. Wij verzamelden de mooiste en - niet onbelangrijk - makkelijkste vlechten met een twist.

7x vlechten met een twist! »
kleine ogen

beauty

10 make-up tips voor kleine ogen

Grote ogen, niet iedereen is er mee gezegend... Celebrities, zoals Taylor Swift, hebben er ook mee te kampen. En hoewel ze wel het geld hebben om aan hun gezicht te laten prutsen, zijn ze veel beter af met de meest budgetvriendelijke én pijnloze manier: de juiste make-up! Wij helpen je op weg naar grotere ogen met 10 praktische tips!

Deze tips beloven je grotere ogen! »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten