huid

beauty

Je huid verzorgen? Smeer in juiste volgorde!

Zoals zovelen heb jij ook zeker en vast verschillende crèmes en huidproductjes in je badkamerkastje staan. Als je opstaat, ga je smeren en voor het slapengaan smeer je weer. Maar heb je enig idee of de volgorde waarin je dat doet wel de juiste is? Leer hier hoe je je gezicht perfect kan behandelen!

Doorbreek je oude routine! »
Selena Gomez

beauty

Kapsel van de week: grote, sexy krullen

Wij zijn helemaal weg van Selena's nieuwe look! De Come & get it-zangeres werd afgelopen week meerdere malen gespot met een mooie volle, krullende haardos. StyleToday toont hoe ook jij net als Selena weelderige lokken kunt krijgen!

we love big hair! »
nailsnaps

beauty

Je Instagramfoto op je nagels? Het kan!

NailSnaps makes it all happen ! Met die nieuwe applicatie kan je jouw Instagramfoto’s omtoveren tot unieke nail art! Angel Anderson en Sarah Heering, twee dames uit Los Angeles, hebben het idee gelanceerd. Na genoeg geld ingezameld te hebben, is de app sinds kort verkrijgbaar.

Nooit meer saaie nagels! »
haarmasker

beauty

Gezonde haren dankzij een eetbaar masker

Glanzende en gezonde haren, dat willen we toch allemaal! Voor je naar de favoriete drogist spurt voor de beste haarproducten, kan je misschien eerst je keukenkastjes eens ondersteboven halen, want daar zitten ook zeer efficiënte producten in die je haren een opkikker geven. Wat dacht je van een eetbaar haarmasker? Lekker voor je haren en voor jezelf!

Klaar voor die heerlijke lokken? »
In Style

beauty

How to: stijlvol je pony laten groeien

Je kent het wel: je probeert je pony te laten groeien, maar op een bepaald moment bereikt het een ongemakkelijke lengte en lijkt je haar wel onhandelbaar. Om ervoor te zorgen dat je er in tussentijd stijlvol bijloopt, hebben wij voor jou leuke kapsels uitgezocht. Celebs tonen hoe het moet!

let it grow! »
kleine ogen

beauty

10 make-up tips voor kleine ogen

Grote ogen, niet iedereen is er mee gezegend... Celebrities, zoals Taylor Swift, hebben er ook mee te kampen. En hoewel ze wel het geld hebben om aan hun gezicht te laten prutsen, zijn ze veel beter af met de meest budgetvriendelijke én pijnloze manier: de juiste make-up! Wij helpen je op weg naar grotere ogen met 10 praktische tips!

Deze tips beloven je grotere ogen! »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen