scrub

beauty

Maak je eigen body scrub

Een body scrub is werkelijk fantastisch! Je huid voelt ongelofelijk zacht aan en ziet er ook veel beter uit! Dit komt omdat je door te scrubben dode huidcellen gaat verwijderen.  Wij hebben voor jullie een eenvoudig recept om zelf je eigen body scrub te maken!

Een zachte huid in 1, 2, 3! »
Yves Saint Laurent

beauty

Parfum aanbrengen: zo moet het echt

Het gemakkelijkste beauty product om te gebruiken is ongetwijfeld parfum! Even snel spuiten en je bent klaar om te vertrekken. Onze grootste angst bij het aanbrengen van parfum? Dat de geur na een uurtje al vervlogen is of – nog erger – dat ze je ruiken vanop een kilometer afstand! Wij leggen jullie uit hoe het echt moet!

Een lekkere geur de hele dag lang! »
teaser

beauty

7 make-up fouten die iedereen maakt

Overal kan je tips and tricks vinden om je make-up flawless aan te brengen, maar natuurlijk gaat het soms wel al eens mis. Wij zochten voor jullie de meest voorkomende fouten op vlak van make-up en hoe je ze kan vermijden.

Lesson learned! »
teaser

beauty

How to: confetti eyeliner

Ben je de klassieke eyeliner look beu gezien? Wij hebben voor jullie een nieuwe variant die ideaal is voor een feestje namelijk de confetti eyeliner. Wij geven jullie enkele tips over hoe je deze look kan perfectioneren!

De ideale party look! »
teaser

beauty

Nagelinspiratie: de reverse manicure

Nail art: je het je zo gek niet bedenken! Allerlei verschillende vormen en motiefjes, maar nu is er ook de reverse manicure! Laat je nagels dus groeien en zorg voor een leuke versiering aan de onderkant van je nagels. Wij zochten alvast een paar foto’s ter inspiratie!

Pretty special! »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten