Gladde benen

beauty

In 5 stappen naar gladde winterbenen

In de winter slaan we al eens een scheerbeurt over. We dragen meestal een broek en als het toch eens een jurkje is, is het met een panty. Maar wanneer je een aantal scheerbeurten overslaat, moet je je benen extra goed verzorgen. Als je deze vijf stappen volgt, heb je de gladste winterbenen ever

Gladde benen? Klik hier! »
nailart

beauty

DIY: Kerstmis op je nagels

Binnen drie dagen is het Kerstmis! Als je alle cadeautjes al hebt gekocht, kan je je vandaag concentreren op je nagels. Wij verzamelden de leukste kerstnagels om thuis zelf te proberen. Voor beginners en gevorderden! 

Lak ze! »
kort

beauty

DIY: 3 opsteekkapsels voor kort haar

Kort haar laten loshangen kan erg glamoureus zijn. Maar ga je een avondje uit of heb je een feestje gepland, dan is een opgestoken kapsel de look die je nodig hebt! Kort haar opsteken? Ja, het kan! Wij geven je 3 suggesties!

Ontdek onze tips! »
beauty

beauty

Highlight en contour je gezicht als een pro

Highlighten en contouren: eenmaal onder de knie, zie je er net uit als de modellen in je favoriete blad. Niet alleen ziet je teint er vlekkeloos uit, het bespeelt bovendien het licht waardoor de lijnen van je gezicht perfect tot zijn recht komen. Maar hoe begin je eraan? Wij leggen het stap voor stap uit!

Weg met die vale teint! »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten