teaser

beauty

7 make-up fouten die iedereen maakt

Overal kan je tips and tricks vinden om je make-up flawless aan te brengen, maar natuurlijk gaat het soms wel al eens mis. Wij zochten voor jullie de meest voorkomende fouten op vlak van make-up en hoe je ze kan vermijden.

Lesson learned! »
teaser

beauty

How to: confetti eyeliner

Ben je de klassieke eyeliner look beu gezien? Wij hebben voor jullie een nieuwe variant die ideaal is voor een feestje namelijk de confetti eyeliner. Wij geven jullie enkele tips over hoe je deze look kan perfectioneren!

De ideale party look! »
teaser

beauty

Nagelinspiratie: de reverse manicure

Nail art: je het je zo gek niet bedenken! Allerlei verschillende vormen en motiefjes, maar nu is er ook de reverse manicure! Laat je nagels dus groeien en zorg voor een leuke versiering aan de onderkant van je nagels. Wij zochten alvast een paar foto’s ter inspiratie!

Pretty special! »
teaser

beauty

10x celebrity nail art

Wanneer celebrities een evenement bijwonen gaan hier vaak uren van voorbereiding aan vooraf. De perfecte jurk maar ook hun make-up en kapsel worden onder handen genomen. Zelfs hun nagels worden niet vergeten. It’s all in the details! Laat je inspireren door de nail art van deze bekende sterren.

Laat je inspireren! »
teaser

beauty

Hoe gespleten puntjes verbergen

Het is belangrijk om regelmatig je puntjes te laten knippen om zo je kapsel vol en gezond te houden. Heb je toch wat last van gespleten punten. Zo kan je het verbergen!

Handig! »
teaser

beauty

Pinspiration: flash tattoos

Deze flash tattoos in een mooie metallic kleur zijn erg populair bij zowel celebrities als menig festivalganger. Wij zochten alvast wat inspiratie op Pinterest!

Wauw! »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten