How to: Christian Louboutin nagellak

29 januari 2012

20628_louboutin-png.png

Je eigen ‘paar’ Louboutins zonder je bankrekening te plunderen.

Het is de droom van elke fashionista: een paar felbegeerde Christian Louboutins. Jammer genoeg kosten deze centimeters hoge hakken met de signature rode zool al gauw een euro of 600. Met onderstaande Louboutin-nagellak heb je binnen no time toch het Louboutin gevoel, zonder diep in de buidel te tasten.

 

Wat heb je hier voor nodig?
- Nepnagels, Vadeco, € 11,90
- Pincet, Tweezerman, € 24
- Rode nagellak, China Glaze, € 11,90
- Zwarte nagellak, Koh, € 14,95

In vier eenvoudige stappen heb jij je eigen ‘paar’ Louboutins.

Stap 1
Zoek uit de verschillende nepnagels de 10 nagels die precies op je eigen nagels aansluiten. Leg deze nagels vast klaar voor de volgende stappen.

Stap 2
Breng aan de bovenste helft van de binnenkant van de nepnagels een á twee lagen rode nagellak aan. Zorg dat de nagellak goed dekt en niet doorschijnend blijft.

Stap 3
Lak de gehele bovenkant van de nagels zwart, zorg ook hier dat er een dekkende lag ontstaat. Breng vervolgens aan beide kanten van de nepnagels een top coat aan, hierdoor blijft de gekleurde nagellak langer mooi.

Stap 4
Breng op je eigen nagels een dun laag je nepnagellijm aan en plak vervolgens de nepnagels op je nagels. Zorg dat de nagels goed aansluiten op je nagelriem en druk ze stevig vast. Even laten drogen en: tadaa! Je eigen Louboutins zijn een feit.

 

Bron: www.beautylish.comNieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten