'The Man Repeller' Leandra Medine onthult haar echtgenoot

12 oktober 2012

Leandra Medine

copyright: Town & Country

Blogster Leandra Medine a.k.a. ‘The Man Repeller’ klapt eindelijk uit de biecht over die ene zaak waar ze nooit over praatte: de man van haar leven waar ze afgelopen zomer mee trouwde!

Leandra Medine, een van de hotste fashionblogsters van het moment is niet vies gevallen. Geen enkel onderwerp is te schaamtelijk, te creepy of te controversieel om over te praten... Behalve dat ene: haar eigenste man. Tot nu!

Leandra Medine

Behalve een korte post over haar verloving in december vorig jaar was het altijd gissen naar de identiteit van Mr. Medine. Het enige feit was dat hij iets deed ‘in de financiën’. Eindelijk is het dan zover: the Man Repeller showt haar man én trouwkleed voor het novembernummer van het magazine Town & Country. Bekijk hier de langverwachte foto:

Leandra Medine

Leandra laat eindelijk wat leuke details vallen over haar kersverse echtgenoot. De 27-jarige Abie Cohen zag op de Facebookpagina van een vriend een foto van cutie Leandra en besloot zijn kans te wagen: met succes! Opposites certainly attract , want Cohen werkt als financier voor UBS.  Toch straalt het paar zo te zien de sterren van de hemel.

Leandra Medine

Na veel geknipperlicht trouwde het koppel in juni, zes jaar na hun eerste date, in alle geheim. Leandra bleef qua outfit trouw aan de ware Man Repeller-stijl in een fluffy, erg volumineuze jurk  van Marchesa, een wit satijnen biker jacket van Rebecca Minkoff, opvallende sneakers van Superga en met bloemenkrans van lelies in haar haren. Ook de stoere armband is ietwat ongewoon, maar heel erg Medine!

En ze leefden nog lang en gelukkig...!Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten