Topmodel Kristen McMenamy voor MAC

19 maart 2012

Kristen

copyright: MAC Cosmetics

Cosmeticamerk MAC heeft voor hun nieuwste make-up campagne topmodel Kristen McMenamy (47) gestrikt. De Amerikaanse schittert niet alleen op de campagnebeelden, ze speelt ook de hoofdrol in het bijbehorende promofilmpje. Kristen showt MAC's grootste beautytrend voor lente en zomer 2012 en dat is fluo, fluo en nog eens fluo!

Goed nieuws voor de fans van de fluotrend, want neonkleurtjes kunnen volgens beautygigant MAC Cosmetics ook voor make-up. Knalroze oogschaduw, oranje lippen of funky groene nagels, de nieuwe lijn 'Reel Sexy' van MAC barst van de knallende kleurtjes.

Kristen McMenamy toont in de nieuwste promovideo van MAC dat de kleurrijke make-up onder iedere emotie mooi blijft zitten. McMenamy werkte voor dit filmpje samen met modefotograaf Miles Aldridge. Het resultaat is video van 2.31min. waarin het topmodel van de ene uiteenlopende emotie naar de andere wordt gesleurd terwijl ze geniet van een film in de cinemazaal.

Kristen McMenamy model voor MAC

Of de make-up van 'Reel Sexy' echt onder iedere omstandigheid keurig blijft zitten weten we niet, maar dat de fluotrend na kledij overwaait naar make-up maakt ons even vrolijk!

Check hier Kristen's emotionele kant in de video voor 'Reel Sexy'  van MAC!Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten