Popsterren doen het met Wrangler

24 maart 2012

Wrangler

copyright: Wrangler

Wrangler, we love it! Het iconische jeansmerk is terug van nooit weggeweest dankzij de jeans on jeans trend, die ook heel wat celebrities in de muziekwereld weet te bekoren. Tom Meighan, Lana Del Rey en Rihanna zijn fans van het eerste uur.  

Kasabian front man Tom Meighan en zijn Wrangler Denim jacket zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat konden we merken op de New Musical Express Awards Ceremony in Londen toen hij de award voor ‘Best British Band’ in ontvangst nam.  

Tom Meighan

Of ze nu kan zingen of niet, Lana Del Rey intrigeert ons. Ze valt op door haar kapsel en haar kledingstijl, die varieert van 50’s rockabilly tot de 90’s trash look. Tijdens een optreden van Guns N’Roses in LA werd ze gespot in de Jess jeans.

Lana Del Rey

Lana Del Rey

Dat ze kan zingen, daar zijn we bij Rihanna wel van overtuigd! Bad girl Riri is fan van Wrangler en de jeans on jeans look, hoewel we niet echt overtuigd zijn we niet van de combo jeanshemd, denim hot pant, kniehoge laarzen en baseball cap. De popdiva ontwerpt binnenkort een eigen lijn. Benieuwd of ze zich ook aan de denim gaat wagen.  

Rihanna

Tekst: Magali Elali


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten