Dip dyed shoes

mode

DIY: Dip dyed shoes

Wil je aan die witte gympen graag een eigen touch geven? Geef ze een nieuw kleurtje met ombré-effect! Goedkoop, gemakkelijk en niemand heeft nog dezelfde schoenen als jou.

Pimpen, die gympen! »
iPhone

mode

Vijf leuke fashion apps

Als echte fashionista wil je op elk moment van de dag op de hoogte gehouden worden van het laatste fashion-nieuws, de nieuwste trends en de outfits van stijliconen.  Sinds de komst van de smartphone is dat geen enkel probleem meer. Wij sommen voor jou de vijf leukste fashion apps op.

Download it now »
teaser

mode

Look we love: Maria Menounos

We spotten de mooie Maria Menounos op de Mercedes-Benz Fashion Week. Ze verschijnt in een prachtige koraalkleurige statement  jurk! Maria toont dat ze een klassieke schoonheid is! Wij fan van deze look!

Love it! »
teaser

mode

Sporten in stijl

Sporten is saai? Niet met deze workout kledij! Wij tonen jullie onze favoriete sportkledij en je zal meteen een instant motivatie krijgen om te gaan sporten!

Just do it! »
teaser

mode

Outfitinspiratie: tropical trend

Bloemen, palmbomen, felle kleurtjes. Sounds like summer! Gelukkig kunnen we dit allemaal terug vinden in één trend deze zomer: de tropische print! Wij tonen jou alvast onze favorieten die jou outfit kunnen inspireren!

Waan je in de tropen! »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen