boek

mode

5 modeboeken die je moet lezen

Naast magazines en talloze modewebsites nemen wij er ook graag eens een boek over mode bij. Het is vaak moeilijk kiezen, want die lijst is ook eindeloos, maar toch staan er vijf modeboeken in ons lijstje waar we geen genoeg van krijgen!

Eat, sleep, read, repeat! »
instagram.com/jade_shop

mode

De 5 leukste shopadresjes van Hasselt

Dat modeliefhebbers hun hartje kunnen ophalen in Hasselt, wist je wellicht al langer. Wij weken even af van de drukke winkelstraat en gingen op zoek naar de gezelligste boetiekjes van de stad. Mix and Match, Jade, Paplou, Vintage en Copines komen hierbij steevast op onze lijst van must-see stores te staan!

Shop till you drop! »
Scarf

mode

Saar Styling: de sjaal 3x anders

Saar Styling, het creatieve brein achter ‘Sjaals in de knoop’ heeft een nieuw boek uitgebracht: ‘Haar en sjaals in de knoop 2’, de opvolger van het eerste gelijknamige boek. Vrij vertaald? Inspiratie te over om je sjaal op een creatieve manier te dragen!

Haal je sjaals uit de knoop! »
Getty Images

mode

Look we love: Emma Stone

Emma Stone deed heel wat hoofden draaien tijdens de promotie van The Amazing Spider-Man 2 in Londen. De 25-jarige actrice ging helemaal voor de boyfriend chic-look en bewijst hiermee dat ze over een flinke portie lef beschikt! Wij zijn fan!

comme des garçons! »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen