instagram.com/jade_shop

mode

De 5 leukste shopadresjes van Hasselt

Dat modeliefhebbers hun hartje kunnen ophalen in Hasselt, wist je wellicht al langer. Wij weken even af van de drukke winkelstraat en gingen op zoek naar de gezelligste boetiekjes van de stad. Mix and Match, Jade, Paplou, Vintage en Copines komen hierbij steevast op onze lijst van must-see stores te staan!

Shop till you drop! »
Scarf

mode

Saar Styling: de sjaal 3x anders

Saar Styling, het creatieve brein achter ‘Sjaals in de knoop’ heeft een nieuw boek uitgebracht: ‘Haar en sjaals in de knoop 2’, de opvolger van het eerste gelijknamige boek. Vrij vertaald? Inspiratie te over om je sjaal op een creatieve manier te dragen!

Haal je sjaals uit de knoop! »
Getty Images

mode

Look we love: Emma Stone

Emma Stone deed heel wat hoofden draaien tijdens de promotie van The Amazing Spider-Man 2 in Londen. De 25-jarige actrice ging helemaal voor de boyfriend chic-look en bewijst hiermee dat ze over een flinke portie lef beschikt! Wij zijn fan!

comme des garçons! »
tie dye

mode

DIY: het tie-dye hemd

Een jeanshemd is iets wat iedereen wel in zijn kast heeft hangen. Ben je wat uitgekeken op de effen kleur? Geef je oude hemd dan een extra dimensie met de tie-dye techniek! Speels en we verzekeren je dat je er niet uitziet als een verdwaalde hippie!

Zo begin je er aan! »

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.

De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen