Veritas blaast 120 kaarsjes uit

10 september 2012

veritas

copyright: Veritas

Veritas wordt 120 en dat mag gevierd worden! Dat doen ze door een creatieve actie op te zetten ten voordele van kansarme kinderen. Dat vinden we nu eens bewonderenswaardig!

Wie verjaardagen zegt, denkt meteen aan cadeautjes, kaarsen en lekkere taart. Veritas doet het voor haar 120ste verjaardag net dat tikkeltje anders! Tot en met 15 november kan je in de verschillende Veritas-winkelpunten terecht voor de inzameling van knopen. Deze knopen zullen gebruikt worden tijdens creatieve workshops met kansarme kinderen. Barmhartigheid, daar houden wij van!

Leuk extraatje is dat jij als klant kan meegenieten van al deze goedheid. In ruil voor tien knopen en één euro krijg je een leuk hebbeding, zoals een kettinkje, bedeltjes en fluowol, cadeau dat je naar hartelust kan personaliseren. Twee vliegen in één klap dus. Een goed doel naar ons hart én ook nog eens een leukleukleuk initiatief!

veritas

veritas

Voor wie wil weten wanneer langs te gaan voor een van de voorgaande hebbedingen, hebben we hieronder nog even de data vermeld:

  • Van 6 t.e.m. 20 september een wit katoenen popje
  • Van 21 september t.e.m. 4 oktober fluowol
  • Van 5 t.e.m. 18 oktober een vilten hoesje
  • Van 19 oktober t.e.m. 1 november mitaines
  • Van 2 t.e.m. 15 november een kettinkje en bedeltjes

 Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten