How to: schoenen inlopen als een professional

9 april 2014

schoenen inlopen

copyright: Zara

We moeten je het niet vertellen: nieuwe schoenen die je voor de eerste keer aandoet zijn nu niet bepaald comfortabel. Met deze tips bespaar je jezelf een hele marteling en passen je schoenen meteen perfect!

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden? Vergeet het! Eerlijk is eerlijk, we hebben allemaal in een vergeten hoekje wel een paar schoenen staan die we niet aandoen omdat ze niet goed zitten. Of je krijgt er blaren van, of ze passen zich gewoon maar niet aan aan de vorm van je voeten. Frustrerend, zeker als ze na al een hele tijd op je tanden gebeten te hebben, nog steeds niet goed zitten.

Die pijn kan je nu vermijden door een eenvoudig trucje. Het goede nieuws? Je hebt er alleen een haardroger en een paar sokken voor nodig! Om je schoenen 'snel' in te wandelen doe je eerst sokken aan vooraleer je je schoenen aandoet. Dit zal ervoor zorgen dat de schoen al een beetje meer 'meegeeft' en zal jou eveneens voor pijn behoeden.

Neem vervolgens de haardroger en richt deze nu op je schoenen terwijl je ze aanhebt. Beweeg zachtjes met je voeten zodat je schoen wat meegeeft. De warmte zal je schoen soepeler maken. Let er wel op dat je de haardroger niet op de hoogste stand zet, dit kan je schoen beschadigen. Trek je schoenen vervolgens aan zonder sokken en probeer of ze nu goed zitten. Blijf ze verwarmen tot ze goed zitten en je bent klaar om de deur uit te gaan!

Tips nodig om pumps in te lopen? Bekijk dan dit filmpje:

Tekst - Gitte CeyssensNieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten