Flagship Store Massimo Dutti

16 september 2010

12152_DSC01368%20(Small).JPG

De lange rij bij de ingang verklapte dat er veel volk op de opening van de nieuwe flagship store van Massimo Dutti was afgekomen.

De nieuwe flagship store van Massimo Dutti in Brussel is de eerste winkel met de nieuwe moderne look.

Er is gekozen voor organische vormen en materialen die de winkels een warmere sfeer geven. Ook zorgt de verlichting hier voor, dat op sommige items de focus legt en dan weer zorgen voor een gedimde sfeer.Bij binnenkomst komt het warme gevoel direct op je af. Het lijkt alsof je in een woonkamer staat...waar je niet neer ploft op de zetel, maar mooie kleding gaat kopen.

Massimo Dutti is een klassiek label, dat ons doet denken aan het chique platteland van Engeland. De stijl omschrijven wij dan ook als country chique.

De herfst en winter collectie van 2010 bestaat veelal uit de kleuren camel, grijs, donkerblauw en hier en daar legergroen. Ook zien we veel leren jasjes en lammy. 

Massimo Dutti  is een label dat je naar ons idee moet mix en matchenGa bijvoorbeeld voor deze mooie legergroene pantalon. Draai de pijpjes om en combineer deze met zwarte enkellaarsje, een t-shirt met stoere print en een zwart kort blazertje.
Of kies voor deze lammy coat en combineer deze met een zwarte leren broek en bikerboots.En combineer deze mannelijke modellen met...jezelf ;) 

Het vele volk dansende op...de beats van Amatorski.

Ga maar snel een kijkje nemen. Of download de Iphone App van Massimo Dutti om op de hoogte te blijven van new arrivals en collecties.

Massimo Dutti Flagship Store
Louizalaan 20
1000 Brussel
www.massimodutti.com

 


 

 


 Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten