Cathy Pill voor La Redoute

4 november 2010

13205_portrait%20Cathy%20Pill%20V

De Belgische ontwerpster Cathy Pill staat bekend om haar kleurrijke prints en vrouwelijke coupes. Binnenkort ontwerpt ze enkele stukken voor La Redoute. Een collectie om naar uit te kijken dus.

Cathy Pill studeerde af aan La Cambre, liep stage bij A.F.Vandevorst, Xavier Delcour en Vivienne Westwood.

In 2006 startte ze haar eigen label 'Cathy Pill' op. Een wijze stap, want wereldwijd won ze talrijke prijzen en worden haar creaties inmiddels in meer dan 50 verkooppunten verkocht.
 
In 2008 maakte ze haar debuut als gastontwerper bij Claudia Sträter, voor Kipling ontwierp ze lederen tassen en voor het Belgische Lola & Liza kleurrijke topjes en jurkjes.
 
 
Uit de herfst/wintercollectie 2010. Jurkje, 378 euro.
 
 
Kleedje 324 euro
 
 
Opvallend afwezig in Parijs was Pill met de presentatie van een zomercollectie 2011. Maar na een sabbatperiode laat ze nu weten dat ze zich aan het herbronnen is.
 
Voor die-hard fans komt de collectie voor het postorderbedrijf La Redoute dus als geroepen. met deze collabo treedt Cathy Pill in de voetsporen  van grote Franse namen zoals Alexis Mabille, Paule Ka en Azzaro.
 
Pill krijgt het gezelschap van Robert Clergerie, die dit jaar zijn 30ste jubileum viert en een schoenencollectie heeft ontworpen voor het postordermerk. Lou Doillon wordt het gezicht van de reclamecampagne. Benieuwd naar het resultaat? De nieuwe catalogus is vanaf januari 2011 beschikbaar.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten