How to wear: Neon

2 juli 2011

17073_Reporters_queen_4_2_2

We houden allemaal wel van een kleurige, funky touch in onze outfit. Fluokleuren zijn daar een perfect voorbeeld van en de zomer is het moment om deze flashy kleuren toe te voegen aan je kleerkast. Lees onze vijf tips over hoe ook jij wat meer cachet aan je outfit toevoegt, zonder er daarbij uit te zien als een verkeerskegel!

 

 

 

1. It's all in the details

Voor ‘neon virgins’ is het een goed idee om subtiel fluo aan je outfit toe te voegen. Een fluo accent als detail fleurt je outfit helemaal op, zonder overheersend te zijn. Ook is het makkelijk combineerbaar met praktisch elk ensemble.

 

2. ‘Nude’ fluo

Laat je flashy fluokleuren extra opvallen door ze te combineren met ‘nude’ basics. Door het grote contrast zet je je favoriete fluo nog eens extra in de kijker.

3. Twice as nice

Ga helemaal mee met de colour blocking trend door twee opvallende kleuren te combineren. Zorg er wel voor dat je voor goed zittende kleding in een stevigere stof kiest. Een ongestructureerd en loszittend kledingstuk zorgt voor een overweldigend effect. En dat wil je net vermijden. Ook ga je best kleding uit de weg die spant rond je lichaam. We willen er immers classy uitzien, niet tacky. Opgelet: deze look is niet voor muurbloempjes!

4. Speel met prints

Mix een stuk met fluo print met een effen felle kleur. We houden ervan hoe deze rok zich leent tot het combineren met een effen fluorescerende kleur, maar evengoed perfect kan gedragen worden met een neutrale top of blazer. Het voordeel van de verschillende kleuren in de rok, is dat je hem eindeloos kan combineren naargelang je mood van die dag.

 

5. En natuurlijk: how not to wear neon

Kies niet voor een silhouet waarmee je een auto kan doen stoppen in het donker. Combineer je fluo kledingstukken altijd met een neutrale kleur, een print of een minder felle fluorescerende kleur. Volg onze tips en geloof ons: fluo is niet alleen voor de durvers onder ons.Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten