Lingerie voor kids

20 augustus 2011

17931_o2jt1

Hoewel ik me weinig herinner van mijn leven als vierjarige, kan ik me niet herinneren mamalief ooit te hebben gevraagd om een push up beha, chiffon ondergoed met kant en ruches all over en het sexy haar van Brigitte Bardot. Blijkbaar heb ik toen heel wat gemist…

 

 

 

Het label Jours Après Lunesvervult dit verlangen van vierjarige kleuters om hen te ‘verwennen’ met ieniemini behaatjes en onderbroekjes compleet met kant en ruches in hun favoriete kleur (roze, nude of gestreept).

Het Franse merk noemt zich met trots het ‘eerste merk dat zich focust op ‘loungerie’ voor kinderen en tieners, een collectie die bestaat uit loungewear en lingerie.’ Volgens ons is dat niet echt iets om trots op te zijn, want geef nu eerlijk toe: ziet het er niet een tikje té uitdagend uit? Zou jij je dochter hullen in kanten niemendalletjes?

We hebben er geen problemen mee dat er mooi ondergoed gemaakt wordt voor kinderen, maar laat ze alsjeblieft nog kind zijn (lees: houden van roze ondergoed met prinsesjes). Zich zorgen maken om mooie lingerie kunnen ze nog jarenlang.

Neem alvast een kijkje naar het lookbook van het merk, die balanceert op het randje van extreem.

Bron: Ology.comNieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten