Jardin d'Hiver bij Hunting and Collecting

17 november 2011

19429_FW1-e1321274264686

Van lookbooks liggen we meestal niet wakker. Maar naar de beelden van de Brusselse concept store Hunting and Collecting is het altijd reikhalzend uitkijken!

De lookbook ‘jardin d’Hiver’ is een aaneenschakeling van wondermooie plaatjes en het geeft je een goed idee van welke key pieces je in je garderobe moet hebben. We zien veel knitwear, gecombineerd met lichte stofjes, zoals zijde. Zilveren pumps combineer je met panty's, lippen stift je rood en een hoofddeksel is een must! Zwart is een no-go. Je gaat voor warme herfsttinten, zoals roestbruin, grijs, donderblauw en mosgroen. 

De lookbook is een collabo tussen Aude en Niels, de tamdem achter de boetiek, en het Franse online magazine De jeunes Gens Modernes. Fotograaf van dienst is de Belgische Hicham Riad en de locatie is allerminst spectaculair te noemen. De titel ‘jardin d’Hiver’ verwijst naar de Parijse wintertuin ontworpen door Gustave Eiffel. 
 
Een greep uit de verkijgbare labels: Emma Cook, Christian Wijnants, Maria Luisa, Mouton Collet, Marni, Stine Goya, Carven, Surface To Air en Dana Lee
 
Hunting and Collecting is niet voor niets één van onze favoriete hotspots in Brussel. Als je Styletoday’s app 'Shopping Guide Brussel' downloadt, kan je ook ontdekken welke andere boetieks zich in de buurt van de hippe Kartuizerstraat bevinden. 
 
Hunting and Collecting. Kartuizerstraat 17, 1000 Brussel.
Open van dinsdag tot zaterdag, van 12 tot 20u. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten