Dita Von Teese lanceert lingerielijn

24 november 2011

19520_BP_13346954

Fetisj model en burleske danseres Dita von Teese slaat met haar jonge kleding imperium een nieuwe weg in. Von Follies by Dita Von Teese is een feit.

Tien collecties
Von Follies is gebaseerd op haar persoonlijke verzameling vintagelingerie, en bestaat uit tien verschillende collecties. Rood en zwart zijn alomtegenwoordig. Verder vinden we ook dierenprints, veel kant, hoog getailleerde slips, jarretels en korsetten terug.

“Er zijn zoveel vintage lingeriestukken die ik niet heb kunnen vinden in die tijd dat ik lingerie verzamelde. Ik wilde stukken ontwerpen die een aanvulling zijn aan mijn lingeriecollectie. Ik ben gefascineerd door de jaren ’50. Het was een hele opgave dit te maken maar het resultaat is zo chique en uniek”, aldus Von Teese tijdens de lancering.

Von Follies is het tweede project van het fetisj model in de lingeriewereld. Eerder ontwierp zij al een collectie in 2008, gevolgd door een tweede, wonderbra capsulecollectie in 2009. De aankondiging van de Von Follie collectie volgde slechts vier weken na de capsule collectie die Dita ontwierp. daarin stonden niet niet lingerie, maar jurken centraal.

Prijzen variëren van €12 voor een beha’s en slips tot €57 voor een bustier en korset. Maten lopen van cup E tot maat 48.Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten