UGG stelt 15 zomerse schoenen voor

28 januari 2012

20624_Evelina_Taupe_Stingray

Nog een heel klein beetje wachten op de zomer, maar Styletoday heeft alvast een verlanglijstje. 15 nieuwe modellen bij de schoenencollectie van UGG en 7 soort handtassen schitteren in hun nieuwste campagne.

Nu het zonnetje buiten begint te schijnen dromen wij nog meer van de naderende lente en zomer. En daar horen natuurlijk zomerse schoenen bij. Schoenenmerk UGG, bekend van de warme UGGlaarzen, creëerde voor hun nieuwe collectie een elegante sandalenlijn en uitgebreid handtassengamma.

De vrouwelijke schoenen verdeelt UGG onder in drie grote categoriën. Allereerst zijn er de plateauzolen, deze vijf worden voorzien worden van een 3,2 cm dikke plateauzool. Daarnaast zijn er ook de moderne sleehakken: vijf verschillende modellen met een uit rozenhout gesneden hak. Als afsluiter in de schoenencollectie zijn er vijf moderne architectuurhakken. Deze zijn voor de geoefende hakkendragers want hebben allemaal een hak van maarliefst 10 cm hoog! De zeven soorten handtassen sluiten qua vorm, kleur en materiaalkeuze aan bij de schoenen.

UGG werd geïnspireerd door de prachtige Italiaanse kuststreek. Onder andere het water en de schelpen van Adriatische kust worden nagebootst in de kleuren van de schoenen. Leuk om weten is dat de gebruikte materialen uitzonderlijk exotisch zijn: denk maar aan python en zalm!

Wie zich zelf een exemplaar uit de schoenen- en handtascollectie wilt aanschaffen kan alvast beginnen sparen. Schoenen zijn er vanaf 249 euro en handtassen vanaf 525 euro. Kopen of niet kopen, de keuze is aan jullie. Maar één ding is zeker: deze gedurfde collectie is een streling voor het oog! 

Plateauzool Marcelle (links) en moderne sleehak Elettra (rechts)

Moderne architectuurhak Gjelina (links) en clutch met mintkleurige print Mariana (rechts)Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten