Bruno Pieters lanceert Honest by.

31 januari 2012

20680_bruno-pieters-hoofdafb.png

Honest by. is het nieuwe label van Bruno Pieters. Mode naar een hoger niveau brengen door transparant en milieubewust te werken, dat is de insteek van zijn verrassende concept.

Tansparantie en milieu zijn belangrijke sleutelwoorden in Pieters' nieuwe label. De ontwerper geeft namelijk alle gebruikte materialen, de productieketen, de prijsberekening en de CO2-voetafdruk vrij. De consument weet dus perfect hoeveel winst er op elk kledingstuk gemaakt wordt, hoe vervuilend of proper de productie verloopt en welke materialen hi/zij draagt.

Bij Honest by. worden het hele jaar door zomer- en winterkleren verkocht. De collectie is dus tijdloos en duurzaam. Bovendien zal je er naast de mannen- en vrouwenkleding ook kinderkledij en interieuraccessoires kunnen terugvinden!


Honest by. wil ook kansen geven aan gevestigde en opkomende designers die bereid zijn even transparant te werk te gaan en die ook organische en dierlijkvriendelijke materialen gebruiken. Dit doen ze door een platform aan te bieden via welke zij kunnen communiceren.

Je kan alle kleren exclusief via de webshop aankopen. Bij elk kledingstuk zie je het aantal stuks dat geproduceerd werd. De collectie is niet oneindig en elk kledingstuk is in beperkte oplage verkrijgbaar, dus niet te lang twijfelen als je iets op het oog hebt!

Anouck Lepere

Iekeliene Stange
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten