Vintage zomerlooks bij Primark

14 maart 2012

Primark

copyright: Primark

Downtown Miami! Primark ging voor de lente/zomercollectie inspiratie ophalen bij de strandboulevards van Miami South Beach. Denk vintagemodellen, prints en veel kleur!

De vintagelooks zijn een knipoog naar de vrouwelijke glamour uit de jaren 50, maar passen met hun opvallende prints ook perfect in een moderne look. Capribroeken worden gecombineerd met korte topjes. En verder vullen shorts, T-shirts, blouses en de cateye zonnebril onze garderobe aan.

Geen grijze muizen, want felle prints en patronen zijn hot! Het luipaardmotief voert de boventoon en hetzelfde geldt voor bloemenprints. Zuinige boeketjes of exotische felgekleurde Hawaïaanse bloesems? Zolang het maar knalt en botst is het goed!

Miderne chica’s gaan voor flashy outfits en combineren hot pink, met tangerine, neongeel en opvallend wit. Neonkant zorgt dan weer voor een interessante vrouwelijke toets bij deze sportieve look.  

Bij Primark houden ze niet van muurbloempjes, want elke fashionista hult zich van kop tot teen in opvallende kleurtjes en prints!
 

Fotospecial: Primark

 

Primark vintage SS2012

Primark vintage SS2012

jurk 19euroNieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in op onze wekelijkse nieuwsbrief.


De websites van sanoma maken gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?   Info   Deze melding verbergen
Sluiten